Privat dagpleje

Hvorfor vælge privat.
 
Du vælger selv den dagplejer som du er tryg ved.
 
Dit barn møder den samme voksne og de samme børn hver dag.
 
Du kan få stor kvalitet og gensidig fleksibilitet.
 
Jeg er meget billigere end den kommunale dagpleje.
 
Det er fremtiden.
 
Det er min helt egen arbejdsplads så jeg gør mit yderste for at barnet er glad og i er tilfreds.
 

Hverdagen

I min dagpleje i hverdagen laver vi mange forskellige aktiviteter, der alle sammen støtter dit barns udvikling og kompetencer.
 
Da jeg ved at børn i alderen fra 0 til 3 år gennemgår en stor udvikling, og har brug for en voksen, der er nærværende og støttende, ligger jeg stor vægt på dette.
 
Jeg lærer dit barn at blive selvhjulpen fx lære det at tage sit tøj af og på selv. Jeg lære dit barn sociale kompetencer dels ved selv at være en god rolle model, støtter og vejleder dem i at håndterer konflikter.Jeg lærer dit barn at sige nej/stop og dermed ja til sig selv.
Jeg styrker barnets grov og finmoterik  fx gennem puslespil, dans til god børne musik, udfoldelser i naturen/skoven og meget mere. Jeg hjælper med at barnets sprog stimuleres ved at synge, lave fakter dertil, rim og remser, læser bøger, vi taler om det vi spiser og det vi ser når vi er på tur.
 
Ved at arbejde med alt dette støtter jeg barnet i dets udvikling af færdigheder og kompetencer. Det giver barnet succes oplevelser og troen på sig selv, udvikling af selværd og selvtillid.
 

Kost                              

Vi spiser minimum 4 måltider om dagen. Vi spiser en sund og varieret  kost. i vinter månederne spiser vi varmt mad 2 gange om ugen
 
Børnene sover til middag mellem 12 - 14.30  alt efter behov og aftale med jer.
 
Vi har et 100% røgfrit hjem
 

Sygdom

Syge børn modtages ikke.
 
Hvis jeg selv bliver syg, har jeg vikar min første sygdag, så i kan finde en løsning til evt øvrige dage. Det er min  svigermor der, påtager sig med megen glæde, denne opgave. Hun er godkendt af myndighederne. Børnene kender hende, da hun jævnligt kigger forbi.
 
Charlotte Merete Nielsen | Godthåbsvej 18, Astrup, 9800 Hjørring  | Tlf.: 2095 8728